top of page
Search

Yoga for Ukraine Saturday 26.03

Bli med Sara på en yogatime til støtte for Ukraina lørdag 26.mars 14.00 - 15.15 Valgfri donasjon; minstedonasjon 150,-

Om klassen En Yoga Vinyasa flow-time for alle nivåer for fred i Ukraina med Sara Wegge. 100% av inntektene fra denne klassen vil gå direkte til å støtte Leger Uten Grenser og deres arbeid for å hjelpe Ukraina.


Sara vil lede en klasse for alle nivåer med fokus på å gjenopprette balanse og harmoni til både kropp og sinn. I tillegg til den fysiske yoga praksisen vil vi sette av tid til meditasjon med fokus på godhet, takknemlighet og kjærlighet.

Det vil være mulig å delta på timen både live og online. Hvis du ønsker å hjelpe, men ikke kan komme til timen denne dagen, doner gjerne til Leger Uten Grenser eller valgfri hjelpeorganisasjon.


Om Sara Sara underviser ulike yoga stilarter, som dynamisk yoga med kreative sekvenser som binder sammen pusten og stillingene i en myk flyt. Det er meditasjon i bevegelse som oppmuntrer deg til å finne balanse og indre stillhet. Sara er opptatt av at den enkelte student finner sin flyt og ro på matten. Sara er sertifisert Vinyasa yoga (500-RYT Yoga Alliance), Yin, restorative + Yoga Nidra lærer.

Les mer om Sara her: https://www.sarawegge.com

Comments


bottom of page