SEPTEMBER & OKTOBER:

GRAVIDYOGA MED SILJE

Dette kurset passer for deg som ønsker å holde kroppen sterk, myk og aktiv gjennom graviditeten. Kurset inneholder en balanse mellom flytsekvenser, pusteøvelser, samt styrkende og avspennende posisjoner. Vi fokuserer også på tilknytning til babyen i magen, forberedelse til fødsel og livet som mamma. Hver uke utforsker vi et nytt tema og beveger oss inn i en myk flyt som kan tilpasses hver enkelt i sin graviditet. Hver klasse avsluttes med en lang og deilig avspenning. 

 

Kurset passer for gravide i andre trimester og frem til termin. Det tilrettelegges for en trygg yogapraksis, og alle de endringene som skjer i kropp og sinn i løpet av graviditeten. Du trenger ikke å ha praktisert yoga tidligere for å delta. 

Torsdager 15.45 - 17.00.

Oppstart 29.september

6 uker 

1500,-

Barselyoga.png

SEPTEMBER & OKTOBER:

BARSELYOGA MED SILJE

Velkommen til yogakurs for mamma og baby. Hver klasse inneholder en flytsekvens med fokus på å styrke mage, rygg og bekkenbunnen, samt åpne og mykne opp nakke og skuldre. Vi vil også fokusere på pusten, som kan være et nyttig verktøy i barseltiden. Hele klassen er babyvennlig og tilpasset den nye mammakroppen – enten vil baby inkluderes i øvelsene eller ligge ved siden av deg på et teppe. Hver klasse avsluttes med avspenning eller babymassasje. 

 

På barselyoga er alt tillatt – du kan komme for sent, skifte bleie på baby, amme, bysse og komme tilbake til praksisen igjen når du og baby er klare. Barselyoga er en fin måte å komme i gang igjen med trening etter fødsel samtidig som du tilbringer tid med babyen din og møter andre mødre i samme situasjon som deg. Du kan gå på barselyoga fra babyen din er 6 uker gammel frem til den begynner å krabbe. Tidligere erfaring med yoga er ikke nødvendig for å bli med. 

Onsdager 10.30 - 11.30.

Oppstart 28.august

6 uker 

1500,-

00002319.jpg
Gravidyoga.png

ABOUT SILJE

Silje was introduced to yoga in 2014, when she discovered a powerful and vigorous vinyasa yoga practice. Since then she has embraced a softer and more gentle practice, and loves how yoga can be adjusted to the current life situation and to the changes a woman goes through during pregnancy, birth and postpartum. ⁠

She is the mother of two sons, and found yoga as a valuable and helpful tool on her own journey to become a mother. In her classes you are encouraged to listen to your body and to use yoga as a tool on and off the mat.⁠


Silje is also trained as an Ayurvedic postpartum doula through Ayurvedic mamas.